Sekretaris Keuangan Filipina Telpon kanggo Advertisement saka PAGCOR Casinos
toto

Sekretaris Keuangan Filipina Telpon kanggo Advertisement saka PAGCOR Casinos

Tekanan terus munggah ing Philippine Amusement lan Gaming Corporation (PAGCOR) minangka politisi liyane ing negara kasebut njaluk privatisasi kasino sing dikelola dening watchdog.

Sekretaris Keuangan Nyoroti Konflik Kepentingan PAGCOR
Benjamin Diokno, Sekretaris Departemen Keuangan, wis gabung ing paduan Totobet HK suara sing njaluk privatisasi kasino dilakokno dening Filipina gambling regulator PAGCOR.

Diokno wis nuding uneg-uneg padha politikus liyane wis nyatakake sadurunge – konflik kapentingan stemming saka kasunyatan sing PAGCOR loro entitas tanggung jawab kanggo ngatur industri gambling ing Filipina lan uga operator casino 47 kasino dumunung ing saindhenging negara.

Miturut Diokno, PAGCOR mung kudu nduweni salah siji saka fungsi kasebut lan loro tanggung jawabe kudu dipisahake dadi entitas sing beda. Ana mesthi liyane cara kanggo nindakake sing nanging Diokno disaranake sing casinos PAGCOR kudu privatized lan institusi kudu kelet kanggo tugas peraturan sawijining.

Komentar Diokno iki minangka bagéan saka diskusi saiki babagan nggawe dana kekayaan sing diarani Maharlika Wealth Fund, sing, yen diwujudake, bakal nggawe investasi menyang pasar finansial lan program infrastruktur utama ing saindenging jagad. Miturut proposisi, PAGCOR bakal kontribusi 10% saka revenue game reged teka saka operasi casino kanggo dana.

Nanging, ana kritik katuntun ing usulan-usulan privatisasi minangka panggonan casino PAGCOR kanggo kontribusi pinunjul kanggo budget negara. Ing 2019, PAGCOR nggawa PHP56 milyar ($1 milyar) menyang kas pemerintah.

Tekanan Wis Nambah ing PAGCOR Wiwit Presiden Anyar Ngangkat Kantor Demo Slot
PAGCOR wis dadi subyek rencana privatisasi sadurunge. Presiden Filipina sadurungé, Rodrigo Duterte, nyoba kanggo nerusake karo plans kuwi bali ing 2016. 17 saka regulator 47 kasino padha mestine didol ing 2018 nanging diaktifake metu sing operasi casino PAGCOR banget lucrative supaya gampang diwenehi adoh. lan Duerte nyerah ing idea sadurunge Advertisement malah diwiwiti.

Kanthi pemilihan 2022 Bongbong “BBM” Marcos minangka presiden Filipina sing anyar, tekanan ing PAGCOR kanggo pamisah tugas regulasi lan operator kasino diwiwiti maneh Mbalik ing Agustus, Sekretaris Keuangan Benjamin Diokno uga njaluk privatisasi kasino PAGCOR.

Sawise setelan kantor presiden, pangareping anyar PAGCOR Alejandro Tengco, sing ditunjuk dening Marcos ing pungkasan Agustus, uga ngusulake manawa Pengeluaran SDY dheweke bakal mriksa kemungkinan adol kasino PAGCOR. Politisi paling anyar sing gabung karo paduan suara yaiku Senator Sherwin. Gatchalian sing ing pungkasan Nopember nimbali kanggo regulator restructured kanggo menehi hasil karo peran saiki konflik regulator gambling lan operator casino.